Starbucksin avoimet työpaikat: Opi kuinka hakea

Tämä artikkeli opastaa sinua vaihe vaiheelta siitä, miten löydät Starbucksin työpaikkoja. Jos haluat liittyä yritykseen, täältä löydät olennaiset tiedot aloittamiseen.

Alkaen virallisen verkkosivuston käytöstä vinkkeihin, joilla teet hakemuksesi houkuttelevammaksi, tarjoamme yksityiskohtaisen oppaan auttaaksemme sinua ottamaan ensimmäisen askeleen urallasi.

ADVERTISEMENT

Miksi työskennellä Starbucksilla?

Starbucksilla työskentely tarjoaa houkuttelevia taloudellisia ja ammatillisia etuja. Kilpailukykyisten palkkojen ja mahdollisuuden tienata tippejä ansiosta voit kasvattaa tulojasi.

Starbucksilla työskentely tarjoaa myös työntekijöilleen lisäetuja, kuten terveysvakuutuksen, eläkesäästösuunnitelmat ja tuotealennukset.

Starbucksilla työskentely tarjoaa vakaan taloudellisen paketin välittömiä ansioita varten ja pitkän aikavälin turvallisuutta sekä arvokasta kokemusta asiakaspalvelusta ja vähittäiskaupan toiminnoista, jotka ovat hyödyksi millä tahansa talousalalla.

ADVERTISEMENT

Missä Starbucks on eniten läsnä?

Yhtiöllä on merkittävä maailmanlaajuinen läsnäolo, mutta se on eniten läsnä Yhdysvalloissa, joka on sen alkuperämaa. Tuhansia myymälöitä ympäri maata tekevät siitä ketjun suurimman toimipaikkojen määrän.

Yhdysvaltojen lisäksi Starbucksilla on vahva läsnäolo kansainvälisillä markkinoilla, kuten Kiinassa, Kanadassa, Japanissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Yrityksellä on kasvava määrä myymälöitä, ja se mukauttaa valikoimiaan ja palveluitaan kuhunkin alueen paikallisiin mieltymyksiin, mikä tekee siitä vaihtoehdon eri maanosissa ympäri maailmaa.

ADVERTISEMENT

Starbucksin urasivuilla liikkuminen

Jotta voit navigoida urasivustolla, tee nämä vaiheet:

 1. Mene sivulle ja löydä rekisteröitymisvaihtoehto luodaksesi profiilin.
 2. Käytä chatbottia apuna nopeasti ratkaistaksesi epäilyksiäsi.
 3. Käytä interaktiivista karttaa etsiäksesi työpaikkoja eri sijainneista.
 4. Tutustu urasektioihin Vähittäiskaupassa, Valmistuksessa ja Jakelussa, Vähittäismyynnin Johtotehtävissä, Yrityksessä, sekä erityiseen osioon Teknologiassa.
 5. Tutustu ‘Kulttuuriin ja Arvoihin’ ymmärtääksesi paremmin yritystä.
 6. Muista käydä myös sivuilla ‘Tietoja Meistä’ lisätietojen saamiseksi brändistä. Tutustu myös ‘Urat’ -osioon saadaksesi informaatiota työ- ja koulutusmahdollisuuksista, ‘Sosiaalinen Vaikutus’ vastuullisuus- ja kestävyysaloitteista, ja ‘Yhteistyökumppanit’ niille, jotka haluavat kumppanuuteen, mukaan lukien toimittajat ja franchising-kumppanit.

Kahvilaketjussa voit löytää seuraavia tehtäviä:

 • Vähittäiskauppa: Tehtäviä kaupoissa, asiakaspalvelussa ja myyntijohtamisessa. Nämä roolit ovat ratkaisevia suoralle asiakasvuorovaikutukselle ja positiivisen ostokokemuksen varmistamiselle, usein edellyttäen vahvoja vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja.
 • Valmistus ja Jakelu: Tehtäviä tuotannon, toimitusketjun hallinnan ja logistiikan parissa. Nämä roolit ovat avainasemassa Starbucks-tuotteiden laadun ja tehokkuuden ylläpitämisessä, luomisesta toimitukseen kauppoihin.
 • Vähittäismyynnin Johtotehtävät: Valvontatehtäviä ja johtotehtäviä kaupoissa, joissa painotetaan johtamista ja tiimien kehittämistä. Näihin rooleihin kuuluu strategista suunnittelua, henkilökunnan koulutusta ja varmistamista, että kaupan toiminnot vastaavat yrityksen standardeja ja tavoitteita.
 • Yritys: Tehtäviä yritystoimistoissa, mukaan lukien markkinointi, rahoitus, henkilöstöhallinto ja hallinto. Nämä roolit tukevat laajempaa liiketoimintastrategiaa ja Starbucksin toimintoja, edellyttäen erikoistaitoja ja syvällistä ymmärrystä yrityksen tavoitteista.
 • Teknologia: Tehtäviä IT:ssä, ohjelmistokehityksessä ja digitalisaatiossa. Nämä roolit keskittyvät innovointiin ja Starbucksin teknisen infrastruktuurin ylläpitämiseen, mikä on ratkaisevaa asiakaskokemuksen ja toiminnallisen tehokkuuden parantamisessa.

Aloita hakemus Starbucksin työpaikkoihin

Hakemuksen tekemiseksi seuraa näitä vaiheita:

 • Valitse ‘Hae’: Valitse haluamasi avoin työpaikka ja napauta ‘Hae.’
 • Kirjaudu sisään: Jos sinulla on jo tili työnhakusivustolla, kirjaudu sisään. Muussa tapauksessa sinun on luotava tili.
 • Täytä hakemuslomake: Lataa ansioluettelosi, anna yhteystietosi, ilmoita saatavuutesi työskennellä Starbucksin työaikataulussa, vastaa yleisiin kysymyksiin kokemuksistasi ja osaamisestasi sekä lisää kaikki muut tiedot, jotka katsot tarpeellisiksi.
 • Odottele vastausta: Hae Starbucksin työpaikkaa ja odota viestiä tilanteestasi.

Muut hakuvaihtoehdot

Starbucksille työpaikkaa hakiessaan kannattaa harkita myös seuraavia vaihtoehtoja:

 • Työnhakusivustot kuten Indeed tai LinkedIn.
 • Paikalliset tai yliopiston työmessut.
 • Henkilöstöpalvelut tai rekrytointiyritykset.
 • Ammattimaiset sosiaaliset verkostot.
 • Muiden suurten kahvilaketjujen tai ravintoloiden urasisivut.
 • Verkossa toimivat ryhmät tai foorumit, jotka liittyvät kahvialaan.
 • Henkilökohtaiset yhteydet tai alumni-verkostot.

Kuinka tehdä hakemuksestani houkuttelevampi?

Jotta hakemuksesi Starbucksin työpaikkoihin olisi houkuttelevampi, personoi se tehtävän mukaan, johon haet. Korosta relevantteja kokemuksiasi ja taitojasi, jotka vastaavat yrityksen tarpeita.

Jos sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta tai vähittäiskaupasta, mainitse se ehdottomasti. Näytä tietosi yrityksen kulttuurista ja arvoista; tämä osoittaa kiinnostuneisuutesi.

Lisäksi hyvin kirjoitettu työhakemuskirje voi tehdä suuren eron, samoin kuin varmistaen, että CV:si on hyvin rakennettu ja virheetön.

Kurssit ja Koulutus

Tämä kahvijätti tarjoaa erilaisia koulutus- ja kehitysohjelmia, kuten Starbucks Global Academy.

Tämä alusta tarjoaa verkkokursseja kaikille avoimena, käsitellen aiheita johtamistaidoista kestävyyteen. Niiden suorittaminen voi kasvattaa arvoasi ehdokkaana.

Lisäksi Starbucksin työntekijöillä on pääsy erityisiin koulutusohjelmiin, jotka auttavat heitä kehittymään urallaan yrityksen sisällä.

Starbucks alan kärjessä

Kahvialan nykyisiä trendejä ovat entistä suurempi keskittyminen kestävyyteen, erikoistuotteiden kysyntä sekä terveellisten ja räätälöityjen vaihtoehtojen suosiminen.

Starbucks pitää työpaikkansa alan kärjessä useilla eri tavoilla.

 • Kestävyyden osalta yritys sitoutuu eettisiin hankintakäytäntöihin ja on asettanut kunnianhimoisia tavoitteita hiilijalanjälkensä vähentämiseksi.
 • Tuoteinnovaatioiden osalta Starbucks jatkaa valikoimansa laajentamista erikoiskahvivaihtoehdoilla ja vaihtoehdoilla erityisruokavalioille, kuten vegaanisille juomille ja vähäsokerisille vaihtoehdoille.
 • Teknologian osalta ketju johtaa edistyksellisellä mobiilisovelluksellaan, joka helpottaa tilaamista ja maksamista, parantaen siten asiakaskokemusta.
 • Lisäksi yritys panostaa myymälöidensä uudistamiseen parantaakseen myymäläkokemusta, luoden kutsuvampia ja kestävämpiä tiloja.

Päätelmä

Starbucksin työpaikkojen löytäminen vaatii harkittua strategiaa. Sinun tulisi räätälöidä ansioluettelosi ja työhakemuksesi kullekin paikalle sopiviksi, korostaen asiaankuuluvia taitoja ja kokemuksia.

Käytä urasivua tehokkaasti, tutustu yritykseen ja valmistaudu haastatteluihin. Lisäksi hyödynnä Starbucks Global Academya ja muita koulutuksia kehittyäksesi.

Pysy ajan tasalla kahvialan trendeistä ja siitä, miten Starbucks niihin sopeutuu, mikä voi antaa sinulle etua haastatteluissa.

Disclaimer:

Jobs

Lue toisella kielellä