KFC Radna mjesta: Saznajte kako se prijaviti

Početak karijere u brzoj prehrambenoj industriji može biti uzbudljiva i nagrađujuća prilika.

Ako razmišljate o pridruživanju KFC-u, globalno prepoznatljivom lancu poznatom po pohanom pilećem mesu, ovdje ćemo vas voditi kroz osnovne korake za pronalazak posla u KFC-u.

ADVERTISEMENT

Radna Kultura u KFC-u

Radna kultura u KFC-u ističe se kao dinamično i suradničko okruženje, gdje je timski rad temeljan. Zaposlenici se udružuju kako bi postigli zajedničke ciljeve.

Rast i stručni razvoj visoko su vrednovani. Raznolikost i inkluzija također igraju značajnu ulogu.

Obuka i razvoj su sastavni dio radnog iskustva. Tvrtka ulaže u programe koji osiguravaju da su zaposlenici dobro opremljeni za obavljanje svojih uloga.

ADVERTISEMENT

Konačno, brand teži biti dobar susjed u zajednicama u kojima posluje. Tvrtka sudjeluje u lokalnim inicijativama i podržava dobrotvorne akcije.

Prednosti i Naknade

Posao u KFC-u, posebno u financijskom području, uključuje nekoliko važnih aspekata:

 • Plaće u KFC-u: Tvrtka nudi plaće koje su konkurentne unutar brze prehrambene industrije. To znači da zaposlenici mogu očekivati ​​pošteno nadoknađivanje prema svojim ulogama i iskustvu.
 • Bonusi i Poticaji: Tvrtka često nudi bonuse i poticaje temeljene na performansama. To može uključivati dodatne bonuse za menadžere ili zaposlenike koji ispunjavaju ili premašuju određene ciljeve.
 • Prednosti Štednje za Mirovinu: Planovi za štednju za mirovinu, poput 401(k) u Sjedinjenim Američkim Državama, mogu se nuditi, pomažući zaposlenicima da štede novac za budućnost, često uz neku vrstu doprinosa tvrtke.
 • Zdravstveno Osiguranje i Srodnih Prednosti: Zaposlenici obično imaju pristup zdravstvenom osiguranju, koje uključuje medicinsko, stomatološko i vizualno pokriće. To predstavlja značajnu uštedu u medicinskim troškovima.
 • Plaćeni Godišnji Odmori i Slobodni Dani: Postoje plaćeni godišnji odmori i praznici, omogućavajući zaposlenicima odmor i oporavak, održavajući ravnotežu između posla i privatnog života.
 • Potpusti za Zaposlenike: Zaposlenici obično uživaju u popustima na proizvode, što predstavlja uštedu na njihovim osobnim troškovima.
 • Programi Dobrog Duha: Programi usmjereni na dobrobit zaposlenika, poput pristupa teretanama ili inicijativama za mentalno zdravlje, mogu se nuditi, doprinoseći boljem kvalitetu života i potencijalno smanjenju osobnih troškova zdravlja.

Postupak prijave za posao u KFC-u

Prijavljivanje online za slobodna radna mjesta u KFC-u uključuje:

ADVERTISEMENT
 1. Ulazak u KFC Careers: Prvi korak je posjetiti web stranicu za zapošljavanje u KFC-u. Ovdje ćete pronaći ažuriran popis radnih prilika dostupnih na različitim lokacijama. Stranica je jednostavna za navigaciju i omogućava vam filtriranje pretraga prema poziciji, lokaciji i ključnim riječima.
 2. Odabir željene pozicije: Jednom kad ste na portalu, možete istražiti različite otvorene pozicije. Postoji raznolikost uloga, od poslova na početnoj razini do upravljačkih pozicija.
 3. Ispunjavanje obrasca za prijavu: Nakon odabira pozicije, trebate ispuniti online obrazac za prijavu za posao u KFC-u. Taj obrazac je ključan jer je to vaša prva prilika da ostavite dobar dojam. Pazite da ga ispunite pažljivo.
  • Kontakt informacije: Navedite svoje podatke kao što su ime, adresa, broj telefona i e-pošta.
  • Opće informacije: Odgovorite na niz općih pitanja o vašoj kvalifikaciji za rad, očekivanjima u vezi s plaćom i razlozima zbog kojih želite raditi u KFC-u.
  • Dostupnost rasporeda: Navedite svoju dostupnost za rad, uključujući određene dane i sate. To će vam pomoći da shvatite odgovara li vaš raspored njihovim potrebama.
  • Radna povijest: Detaljno opišite svoje prethodno radno iskustvo. Navedite imena prethodnih poslodavaca, datume zaposlenja, obavljene pozicije i odgovornosti.
  • Obrazovanje: Navedite informacije o svojem obrazovnom pozadini, uključujući razinu studija ostvarenu i institucije koje ste pohađali.
  • Reference: Dodajte profesionalne reference koje mogu podržati vašu prijavu. Navedite imena, profesionalne odnose i kontakt detalje.

Nakon što je obrazac ispunjen, pregledajte ga i zatim pošaljite svoju prijavu za posao u KFC-u. Nakon toga, ljudski resursi u KFC-u će pregledati vaš profil.

Ako odgovara onome što traže, kontaktirat će vas kako bi nastavili s procesom odabira, što obično uključuje intervju.

Kako provesti učinkovitu potragu za poslom?

Za učinkovitu potragu za poslom u KFC-u važno je iskoristiti sve dostupne resurse.

Redovito provjeravajte KFC-ovu web stranicu za karijeru za nove objave, koristite online platforme za zapošljavanje poput Indeed-a i Linkedina za dodatne oglase i uvide o tvrtki, te razmislite o posjeti lokalnim KFC poslovnicama radi saznanja o otvorenim radnim mjestima.

Osim toga, pratite KFC na društvenim medijima radi ažuriranja i posjećujte sajmove poslova radi potencijalnih zapošljavanja. Evo detaljnijeg objašnjenja:

 • Online platforme za zapošljavanje: Koristite platforme za zapošljavanje poput Indeed-a, Linkedina, Glassdoor-a i drugih. Ove platforme omogućuju vam ne samo pretragu KFC-ovih slobodnih radnih mjesta, već vam također omogućuju čitanje recenzija o tvrtki, saznati prosječne plaće i dobiti savjete o procesu razgovora za posao.
 • Posjet lokacijama: Nemojte podcijeniti vrijednost posjete lokacije osobno. Možete pitati jesu li u potrazi za radnicima i u nekim slučajevima možete dobiti informacije o slobodnim radnim mjestima koja još nisu objavljena online.
 • Društveni mediji: Pratite službene stranice na društvenim mrežama poput Facebooka, Twittera i Instagrama. Tvrtke često objavljuju svoje najnovije mogućnosti zapošljavanja i vijesti povezane s regrutiranjem na tim platformama.
 • Sajmovi poslova i regrutacijski događaji: Budite ustrajni u praćenju sajmova poslova i regrutacijskih događaja u vašem području. Tvrtka ponekad sudjeluje na ovim događajima kako bi privukla novi talent.
 • Mreženje: Razgovarajte s ljudima koji već rade u Kentucky Fried Chickenu ili u industriji brze hrane. Mogu vam pružiti unutarnje informacije o zapošljavanju i preporučiti vas za slobodna radna mjesta.
 • Savjetovanje s lokalnim agencijama za zapošljavanje: Neka radna mjesta, posebno ona za početnike, mogu biti posredovana preko lokalnih agencija za zapošljavanje. Savjetovanje s ovim agencijama može vam pružiti pristup prilikama koje nisu dostupne online.
 • Obavijesti o poslu: Postavite obavijesti o poslu na web stranicama za karijeru i platformama za zapošljavanje kako biste primili obavijesti kada se objave nove ponude za posao u KFC-u.

Korištenjem ovih sredstava i resursa, povećat ćete svoje šanse za pronalaženje i osiguravanje slobodnih radnih mjesta u KFC-u. 

Zapamtite biti ustrajni i redovito ažurirati svoj životopis kako bi odražavao vaš radni profil.

Zaključak

Pronalaženje posla u KFC-u uključuje višestruki i aktivan pristup. Ključ je iskoristiti različite resurse i strategije kako biste maksimizirali svoje mogućnosti.

Portal za karijere je idealno polazište, pružajući izravan pristup trenutnim prilikama i specifičnim detaljima o svakoj poziciji.

Međutim, jednako je važno istražiti online platforme za zapošljavanje i koristiti društvene medije, budući da ovi alati proširuju vaš doseg i pružaju vrijedne informacije.

Disclaimer:

Jobs

Čitajte na drugom jeziku