Walmart zapošljava – Kako se prijaviti za posao u Walmartu

Želite li se pridružiti timu Walmart? Otkrijte kako se prijaviti za poslove u Walmartu uz naš vodič korak po korak.

Neovisno jeste li iskusni profesionalac ili tek započinjete svoju karijeru, pomoći ćemo vam da vaša prijava bude primijećena i povećati vaše šanse za dobivanje posla iz snova u jednoj od najvećih tvrtki na svijetu.

ADVERTISEMENT

Zašto Walmart?

Zašto odabrati Walmart kao svog poslodavca? Evo nekoliko uvjerljivih razloga:

 1. Obilje Mogućnosti za Posao: Walmart nudi raznovrsne poslovne prilike.
 2. Konkurentna Plaća: Walmart pruža konkurentnu naknadu.
 3. Napredovanje u Karijeri: Walmart podržava unutarnji rast karijere.
 4. Ukupni Beneficiji: Walmart nudi kompletan paket beneficija.
 5. Poštivanje Diversiteta: Walmart cijeni raznoliku radnu snagu.
 6. Obveza Prema Održivosti: Walmart prioritetno obraća pažnju na napore prema održivosti.
 7. Angažman u Zajednici: Walmart aktivno sudjeluje u inicijativama zajednice.

Prednosti rada u Walmartu

Zašto razmotriti karijeru u Walmartu? Ovdje su neke od prednosti koje možete uživati kada radite u ovom globalnom maloprodajnom divu:

 1. Konkurentna Plaća: Walmart nudi konkurentnu plaću kako bi osigurao da se zaposlenicima pravedno plati.
 2. Kompletni Beneficiji: Zaposlenici primaju kompletan paket beneficija, uključujući zdravstveno osiguranje, mirovinske planove i druge pogodnosti.
 3. Mogućnosti Napredovanja: Walmart potiče rast karijere, omogućavajući zaposlenicima da napreduju u korporativnoj hijerarhiji.
 4. Ravnoteža Između Posla i Privatnog Života: Walmart promovira zdravu ravnotežu između poslovnog i privatnog života, omogućavajući zaposlenicima da održe svoje osobne i karijerne živote.
 5. Popusti za Zaposlenike: Zaposlenici Walmarta uživaju u popustima na proizvode i usluge unutar tvrtke.
 6. Uključenost u Zajednicu: Walmart se aktivno uključuje u inicijative zajednice, omogućavajući zaposlenicima da doprinesu društvenim uzrocima.
 7. Programi Obuke i Razvoja: Walmart ulaže u rast svojih zaposlenika kroz različite programe obuke i razvoja kako bi unaprijedio njihove vještine i karijere.

Mogućnosti karijere u Walmartu: Pozicije u trgovini i korporaciji

Walmart nudi širok raspon mogućnosti za karijeru, bilo da preferirate raditi u jednoj od njihovih trgovina ili na korporativnoj razini. 

ADVERTISEMENT

Evo popisa pozicija dostupnih u Walmartu kako biste istražili raznovrsne uloge unutar tvrtke:

Radna mjesta u trgovini

Pozicije u Walmart trgovinama obuhvaćaju različite uloge, uključujući prodavače, blagajnike i upravitelje odjela. 

Ove uloge su ključne za interakciju s kupcima, organizaciju i učinkovito poslovanje u Walmart trgovinama.

ADVERTISEMENT
 1. Prodavač: Obavlja različite zadatke u trgovini, pomažući kupcima i ponovno popunjavajući zalihe.
 2. Blagajnik: Obavlja transakcije i pruža usluge kupcima.
 3. Upravitelj odjela: Upravlja odjelom trgovine i njegovim timom.
 4. Popunjivač: Ponovno puni police i održava dostupnost proizvoda.
 5. Tehničar ljekarne: Pomaže ljekarnicima s receptima i uslugom kupcima.
 6. Službenik za korisničku podršku: Pomaže kupcima u rješavanju upita.
 7. Asistent upravitelja trgovine: Podupire operacije trgovine i osoblje.
 8. Upravitelj trgovine: Nadgleda operacije trgovine i troškove.
 9. Suradnik za zaštitu imovine: Fokusiran je na sprječavanje gubitaka i osiguranje.
 10. Tehničar za automobile: Obavlja održavanje i popravke vozila.

Poslovi u Korporaciji

Korporacijski položaji u Walmartu obuhvaćaju raznovrsne uloge poput menadžera marketinga, financijskih analitičara i stručnjaka za informacijsku tehnologiju. 

Ovi stručnjaci vode strategiju, upravljaju financijama i podržavaju tehnologiju.

 1. Menadžer marketinga: Razvija i provodi marketinške strategije.
 2. Specijalist za ljudske resurse: Upravlja funkcijama ljudskih resursa poput zapošljavanja i beneficija.
 3. Financijski analitičar: Analizira financijske podatke za donošenje odluka.
 4. Planer lanca opskrbe: Upravlja protokom proizvoda u lancu opskrbe.
 5. Analitičar za informacijsku tehnologiju: Podržava IT infrastrukturu i projekte.
 6. Menadžer komunikacija: Upravlja internim i eksternim komunikacijama.
 7. Pravni savjetnik: Pruža pravne savjete i podršku.
 8. Znanstvenik podataka: Analizira podatke za poslovne uvide.
 9. Kupac robe: Odabire i kupuje proizvode za trgovine.
 10. Menadžer razvoja poslovanja: Identificira mogućnosti rasta i partnerstva.

Ovi sažeti opisi daju brz pregled svake pozicije u Walmartu.

Kako odrediti pravilan položaj temeljen na vještinama i interesima

Određivanje ispravnog položaja temeljenog na vašim vještinama i interesima ključno je u procesu traženja posla. Evo sažetog vodiča o tome kako uskladiti svoje sposobnosti i strasti s potencijalnim poslovnim prilikama:

 1. Samoocjena: Počnite tako da procijenite svoje vještine, snage i područja stručnosti. Identificirajte u čemu ste najbolji i što volite raditi, jer će vam to pomoći u vođenju vaše potrage za poslom.
 2. Istraživanje Opisa Poslova: Istražite oglase za poslove i opise kako biste razumjeli potrebne vještine i kvalifikacije za različite položaje. Usporedite ove zahtjeve sa svojim sposobnostima i interesima kako biste pronašli odgovarajući položaj.
 3. Potražite Savjet: Posavjetujte se s karijernim savjetnicima, mentorima ili profesionalcima u željenom području za vođenje o tome koje uloge najbolje odgovaraju vašem skupu vještina i interesima.
 4. Mrežite se: Iskoristite svoju profesionalnu mrežu kako biste dobili uvid u potencijalne poslovne prilike i dobili preporuke na temelju vaših kvalifikacija i preferencija.
 5. Prilagodite se i učite: Budite otvoreni za stjecanje novih vještina ili daljnji razvoj postojećih kako biste postali jači kandidat za pozicije koje zaista pobuđuju vaš interes.

Prateći ove korake, možete identificirati poslovne pozicije koje se usklađuju s vašim vještinama i strastima, povećavajući vaše šanse za pronalazak ispunjavajuće karijere.

Postupak prijave

Želite li se pridružiti timu Walmart-a? Evo korak-po-korak vodiča koji će vam pomoći da učinkovito prođete kroz proces prijave za posao u Walmartu:

 1. Stvaranje korisničkog računa Walmart-a: Počnite postavljanjem osobnog računa na službenoj web stranici Walmart-a. Ovaj račun koristit će se za upravljanje vašim prijavama za posao i profilom.
 2. Pretraživanje otvorenih radnih mjesta: Koristite mogućnost pretraživanja na Walmart-ovoj web stranici kako biste pronašli otvorena radna mjesta koja odgovaraju vašim vještinama i interesima. Možete filtrirati po lokaciji, vrsti posla i više.
 3. Ispunjavanje online obrasca za prijavu: Pažljivo i temeljito popunite online prijavni obrazac. Priložite točne informacije o svojim kvalifikacijama, radnom iskustvu i kontakt podacima.
 4. Priložite točne informacije: Pazite da su sve informacije koje navedete u svojoj prijavi točne i ažurirane. To uključuje vaš životopis, radno iskustvo i reference.
 5. Pošaljite svoju prijavu: Nakon što pregledate i potvrdite točnost svoje prijave, pošaljite je putem online portala. Nakon podnošenja, primit ćete potvrdu.

Prateći ove korake, možete učinkovito se prijaviti za posao u Walmartu i povećati svoje šanse da budete uzeti u obzir za poziciju unutar tvrtke.

Izrada izvanrednog životopisa

Izvanredan životopis je ključan kako bi ostavili snažan dojam na potencijalne poslodavce. Evo strukturiranog vodiča o tome kako napraviti uvjerljiv životopis koji učinkovito prikazuje vaše kvalifikacije i iskustva:

 1. Odaberite pravi format: Odaberite odgovarajući format životopisa (npr. kronološki ili funkcionalni) koji najbolje ističe vaše kvalifikacije i iskustva za posao na koji se prijavljujete.
 2. Profesionalni sažetak/Cilj: Započnite s konciznim i privlačnim sažetkom ili izjavom o cilju koja obuhvaća vaše karijerne ciljeve i ono što donosite na stol.
 3. Radno iskustvo: Nabrojite svoju relevantnu radnu povijest obrnutim kronološkim redoslijedom, ističući postignuća i odgovornosti koje se podudaraju s poslom za koji se prijavljujete.
 4. Vještine: Istaknite ključne vještine, kako tehničke tako i meke, koje su izravno relevantne za posao koristeći ključne riječi iz opisa posla.
 5. Prilagodite za svaki posao: Prilagodite svoj životopis za svaku prijavu ističući najvažnije kvalifikacije i iskustva za specifičnu ulogu koju želite.

Osnovno

Prateći ove korake, možete uspješno proći kroz postupak zapošljavanja u Walmartu i povećati svoje šanse za osiguravanje pozicije u ovom globalnom maloprodajnom lideru. 

S mnogo prilika, Walmart pruža obećavajući put ka ispunjavajućoj karijeri za stručnjake na svim razinama. 

Zato iskoristite priliku, prijavite se s povjerenjem i napravite prvi korak prema uspješnom putovanju s Walmartom. Sretno!

Čitajte na drugom jeziku