Starbucks Ledige Stillinger: Lær Hvordan å Søke

Denne artikkelen veileder deg trinn for trinn i hvordan du finner Starbucks-jobber. Hvis du ønsker å bli med i selskapet, finner du her den essensielle informasjonen for å komme i gang.

Fra å bruke den offisielle nettsiden til tips for å gjøre søknaden din mer attraktiv, vil vi gi en detaljert guide for å hjelpe deg med å ta det første steget mot en karriere.

ADVERTISEMENT

Hvorfor jobbe på Starbucks?

Å jobbe på Starbucks byr på attraktive økonomiske og faglige fordeler. Med konkurransedyktige lønninger og muligheten til å tjene tips kan du øke inntekten din.

En jobb på Starbucks gir også de ansatte ekstra fordeler som helsetrygdekasse, pensjonsordning og rabatter på produkter.

Å jobbe på Starbucks tilbyr en solid økonomisk pakke for umiddelbar inntjening og langsiktig trygghet, samt verdifull erfaring innen kundeservice og dagligvareoperasjoner, som er nyttig for en karriere innen økonomi.

ADVERTISEMENT

Hvor er Starbucks mest til stede?

Det er en betydelig global tilstedeværelse, men selskapet er mest til stede i USA, sitt opprinnelsesland. Med tusenvis av butikker over hele landet er det her kjeden har sitt største antall etablissementer.

I tillegg til USA har Starbucks-jobber en sterk tilstedeværelse i internasjonale markeder som Kina, Canada, Japan og Storbritannia.

Med et økende antall butikker og tilpasning av menyene og tjenestene til de lokale preferansene i hver region, kan selskapet være et alternativ i ulike regioner av verden.

ADVERTISEMENT

Navigere på Starbucks karrieresiden

For å navigere på karrieresiden, følg disse trinnene:

 1. Åpne siden og finn registreringsalternativet for å opprette din profil.
 2. Bruk hjelpen fra chatboten for å raskt løse eventuelle tvil.
 3. Bruk den interaktive kartet for å søke etter stillinger på ulike steder.
 4. Utforsk karrieredelene innen Retail, Produksjon og Distribusjon, Ledelse i butikk, Corporate, samt en spesiell seksjon innen Teknologi.
 5. Sjekk ut ‘Kultur og Verdier’ for å bedre forstå selskapet.
 6. Glem ikke å besøke ‘Om Oss‘ for mer informasjon om merket. Sjekk også ‘Karrierer‘-delen for informasjon om ansettelses- og utdanningsmuligheter, ‘Sosial Påvirkning‘ for samfunnsansvar og bærekraftige initiativer, og ‘Forretningspartnere‘ for de som ønsker å samarbeide, inkludert leverandører og franchisetakere.

Stillinger du kan finne i denne kaffekjeden inkluderer:

 • Retail: Stillinger innen butikker, kundeservice og salgsledelse. Disse rollene er avgjørende for direkte kundeinteraksjon og for å sikre en positiv handelsopplevelse, og krever ofte god mellommenneskelig og problemløsende ferdigheter.
 • Produksjon og Distribusjon: Jobber innen produktproduksjon, forsyningskjedeledelse og logistikk. Disse stillingene er nøkkelen til å opprettholde kvaliteten og effektiviteten av Starbucks-produkter, fra produksjon til levering til butikkene.
 • Ledelse i butikk: Veiledende og ledelsesroller i butikkene, fokusert på ledelse og teamutvikling. Disse rollene innebær strategisk planlegging, opplæring av ansatte og sikring av at butikkdriften er i tråd med selskapets standarder og mål.
 • Corporate: Jobber i selskapets kontorer, inkludert markedsføring, økonomi, personal og administrasjon. Disse rollene støtter selskapets overordnede forretningsstrategi og operasjoner, og krever spesialiserte ferdigheter og en dyp forståelse av selskapets mål.
 • Teknologi: Stillinger relatert til IT, programvareutvikling og digitalisering. Disse rollene fokuserer på innovasjon og vedlikehold av Starbucks’ teknologiske infrastruktur, avgjørende for å forbedre kundeopplevelsen og operasjonell effektivitet.

Slik søker du på stillinger hos Starbucks

For å søke på en stilling, følg disse trinnene:

 • Velg ‘Søk’: På siden for ledige stillinger du er interessert i eller på kartet, klikk på ‘Søk’.
 • Logg Inn: Hvis du allerede har en konto på det ansattportalen, logg inn. Hvis ikke, må du opprette en konto.
 • Fyll ut søknadsskjemaet: Last opp din CV, oppgi kontaktinformasjon, indiker tilgjengeligheten din til å jobbe i Starbucks arbeidsskjema, svar på generelle spørsmål om dine erfaringer og kompetanser, og legg til all annen relevant informasjon.
 • Vent på Svar: Etter å ha søkt på en jobb hos Starbucks, vær oppmerksom på eventuell kommunikasjon angående din situasjon.

Andre søkealternativer

Bortsett fra nettsiden for å søke på jobb hos Starbucks, er det også andre alternativer som inkluderer:

 • Ansettelsesnettsteder som Indeed eller LinkedIn.
 • Lokale eller universitets jobbmesser.
 • Bemanningsselskaper eller rekrutterere.
 • Profesjonelle sosiale nettverk.
 • Karrieresider til andre store kaffekjeder eller restauranter.
 • Nettgrupper eller forum relatert til kaffeindustrien.
 • Personlige kontakter eller alumni-nettverk.

Slik gjør du søknaden min mer attraktiv?

For å gjøre søknaden din for Starbucks-jobber mer attraktiv, bør du tilpasse den i henhold til stillingen du søker på. Fremhev dine relevante erfaringer og ferdigheter som matcher det selskapet ser etter.

Hvis du har erfaring innen kundeservice eller i en detaljhandelssetting, bør du nevne det. Vis at du har kunnskap om kulturen og verdiene; dette viser din interesse.

I tillegg kan et velformulert søknadsbrev utgjøre en stor forskjell, samt å sørge for at CV-en din er godt strukturert og feilfri.

Kurs og opplæring

Denne kaffegiganten tilbyr ulike opplærings- og utviklingsprogrammer, som for eksempel Starbucks Global Academy.

Dette plattformen tilbyr onlinekurs som er åpne for alle, og de dekker emner fra ledelsesferdigheter til bærekraftighet. Å fullføre dem kan øke din verdi som kandidat.

I tillegg har Starbucks-ansatte tilgang til spesifikke opplæringsprogrammer som hjelper dem med å vokse i sine karrierer innenfor selskapet.

Starbucks i forkant av bransjen

Nåværende trender i kaffebransjen inkluderer en større fokus på bærekraft, etterspørsel etter spesialprodukter, og en økende preferanse for sunne og tilpassede alternativer.

Starbucks-jobber forblir i forkant på disse områdene på flere måter.

 • Når det gjelder bærekraft, er selskapet engasjert i etisk kildepraksis og har satt ambisiøse mål for å redusere sitt karbonavtrykk.
 • Når det gjelder produktinnovasjon, fortsetter Starbucks å utvide menyen sin med spesialitetskaffealternativer og alternativer for spesifikke dieter, som veganske drikker og lavkarbo-alternativer.
 • Når det gjelder teknologi, leder kjeden med sin avanserte mobilapp, som forenkler bestilling og betaling, og forbedrer dermed kundeopplevelsen.
 • I tillegg investerer selskapet i å renovere sine butikker for å forbedre butikkopplevelsen, skape mer innbydende og bærekraftige rom.

Konklusjon

Å finne Starbucks-jobber krever en gjennomtenkt strategi. Du bør tilpasse CV-en og søknaden for hver stilling, fremheve relevante ferdigheter og erfaringer.

Bruk karrieresiden effektivt, undersøk selskapet og forbered deg til intervjuer. Dra også nytte av Starbucks Global Academy og annen opplæring for å forbedre deg selv.

Hold deg informert om trender i kaffebransjen og hvordan Starbucks tilpasser seg disse, noe som kan gi deg en fordel i intervjuer.

Disclaimer:

Jobs

Les på et annet språk