Radna mjesta u Burger Kingu: Saznajte kako se prijaviti

Pronalazak posla može biti izazov na današnjem konkurentnom tržištu rada. Međutim, kompanije poput Burger Kinga pružaju vrijedne prilike onima koji žele napraviti prve korake.

Ovaj članak će vas voditi kroz ključne korake za pronalaženje poslova u Burger Kingu, počevši od pripreme životopisa do najboljih praksi za intervju.

ADVERTISEMENT

Prednosti i Nadoknade Poslova u Burger Kingu

Prednosti i nadoknade rada u Burger Kingu mogu varirati ovisno o lokaciji i razini pozicije, ali uključuju nekoliko zajedničkih elemenata:

 • Plaće: Zaposlenici obično primaju plaće koje su konkurentne na tržištu brze hrane. To uključuje satnice za početne zaposlenike i godišnje plaće za upravljačke pozicije.
 • Bonusi i Poticaji: U nekim slučajevima, tvrtka daje bonuse temeljene na performansama, omogućavajući zaposlenicima da povećaju ukupne prihode.
 • Prilike za Napredovanje: Profesionalni rast unutar tvrtke može rezultirati povećanjem plaće, nudeći put za poboljšanje dugoročnih prihoda.
 • Popusti za Zaposlenike: Radnici često dobivaju popuste na proizvode, što može pomoći u smanjenju osobnih troškova hrane.
 • Benefiti za Zdravlje: Za zaposlenike s punim radnim vremenom, postoje beneficije za zdravstvo, poput medicinskog, stomatološkog i vizualnog osiguranja, što predstavlja značajne uštede u troškovima zdravstvene skrbi.
 • Planovi Štednje za Mirovinu: Neki zaposlenici mogu imati pristup planovima štednje za mirovinu poput 401(k) u Sjedinjenim Američkim Državama, što im pomaže u štednji i planiranju budućnosti.
 • Plaćeni Godišnji Odmori i Slobodni Daci: Ovisno o iskustvu i statusu zaposlenika, mogu se ponuditi plaćeni godišnji odmori i slobodni daci, doprinoseći boljoj ravnoteži između posla i privatnog života, osim što predstavljaju ekonomsku prednost.
 • Prilike za Obuku i Razvoj: Ulaganje u obuku i profesionalni razvoj možda nije izravna financijska prednost, ali povećava prilike za napredovanje i poboljšanje budućih prihoda.
 • Fleksibilnost Radnog Vremena: Mogućnost odabira fleksibilnih rasporeda pomaže zaposlenicima da usklade druge obaveze, što može biti korisno za one koji studiraju ili imaju još jedan posao.

Kakve vrste poslova nudi?

Kao jedan od vodećih lanaca brze hrane diljem svijeta, Burger King nudi raznolikost poslova. Evo nekoliko najčešćih vrsta poslova u Burger Kingu:

Osoblje u kuhinji

Osoblje u kuhinji u restoranu Burger King ključno je za operacije restorana, fokusirajući se na pripremu hrane s strogo poštivanje standarda kvalitete.

ADVERTISEMENT

Osiguravaju da kuhinja ostane čista i organizirana, doprinoseći sigurnom i učinkovitom radnom okruženju. 

Osim toga, prate stroge protokole sigurnosti hrane kako bi svojim kupcima osigurali ukusne i sigurne obroke.

Blagajnik

Blagajnici u Burger Kingu su lice restorana, pružajući izvrsnu uslugu korisnicima na šalteru ili kroz drive-thru. Učinkovito rukuju gotovinskim i kartičnim transakcijama, osiguravajući točnost i sigurnost. 

ADVERTISEMENT

Njihov prijateljski stav i brza usluga značajno doprinose pozitivnom iskustvu korisnika.

Vozač dostave za Burger King

Zahvaljujući sve većem broju usluga dostave, vozači dostave za Burger King igraju ključnu ulogu u proširenju dosega restorana.

Oni su odgovorni za pravovremenu i sigurnu dostavu narudžbi hrane, osiguravajući zadovoljstvo korisnika. Njihova uloga zahtijeva izražen osjećaj odgovornosti i odlične navigacijske vještine kako bi zadovoljili standarde dostave.

Rad na pola radnog vremena

Opcije za rad na pola radnog vremena u Burger Kingu nude fleksibilnost i mogućnosti te su idealne za studente, one koji traže dodatni prihod ili pojedince koji trebaju prilagodljivo radno vrijeme.

Ove uloge, koje mogu biti od kuhinjskog osoblja do blagajnika, pružaju vrijedno radno iskustvo i razvoj vještina. 

Radna mjesta na pola radnog vremena u Burger Kingu osmišljena su kako bi prilagodila različite rasporede, nudeći pritom podržavajuće radno okruženje.

Zahtjevi za slobodna radna mjesta u Burger Kingu

Za rad u Burger Kingu, zahtjevi se mogu razlikovati ovisno o položaju i lokaciji, ali općenito uključuju sljedeće:

 • Minimalna dob za traženje posla u Burger Kingu obično je 16 godina.
 • Formalno obrazovanje obično nije potrebno za početne pozicije. Za administrativne pozicije može biti potrebno završiti srednje obrazovanje ili više studija.
 • Za početne pozicije, prethodno iskustvo obično nije potrebno, što ovu lokaciju čini dobrom za prvi posao.
 • Biti prijateljski raspoložen, komunikativan i imati pozitivan stav.
 • Voljan raditi različite smjene, posebno za nepuno radno vrijeme.
 • Manipuliranje novčanim transakcijama.
 • Za dostavljače, obično je potrebna valjana vozačka dozvola i u nekim slučajevima osobno vozilo.

Prijava u Burger King: Online postupak prijave

Proces online slanja životopisa u Burger Kingu vrlo je jednostavan i može se obaviti u nekoliko koraka. Evo tipičnog postupka:

 • Posjetite službenu web stranicu: Prvi korak je posjetiti službenu web stranicu ili poseban portal za zapošljavanje lanca. To će vam omogućiti pristup odjelu za karijere ili poslove.
 • Pronađite mogućnosti za posao: Ovdje možete filtrirati poslove u Burger Kingu prema lokaciji, vrsti pozicije i drugim preferencijama kako biste pronašli slobodno radno mjesto koje odgovara vašim interesima i vještinama.
 • Odaberite željenu poziciju: Kada pronađete poziciju koja vas zanima, kliknite na opis posla kako biste dobili više detalja o ulozi, odgovornostima i zahtjevima.
 • Ispunite prijavni obrazac: Kako biste se prijavili, trebat ćete ispuniti online prijavni obrazac. Obrazac obično traži vaše kontakt podatke poput imena, adrese, broja telefona i adrese e-pošte.
 • Priložite svoj životopis (CV): Trebat ćete priložiti svoj životopis i druge dokumente poput preporuka ili potvrda o završenim tečajevima.
 • Odgovorite na opća pitanja: Prijavnica može sadržavati opća pitanja o vašem radnom iskustvu, očekivanjima plaće, raspoloživosti za rad i motivaciji za podnošenje prijave za poziciju.

Prirpema za razgovor za posao

Vježbajte odgovore na uobičajena pitanja na razgovoru za posao, poput vaših snaga i slabosti, prethodnih radnih iskustava i zašto želite posao koji Burger King nudi.

Budite iskreni i promišljeni u svojim odgovorima te pokušajte povezati svoja iskustva i vještine s onim što se očekuje od pozicije za koju se prijavljujete.

Neverbalna komunikacija također je važna; obratite pažnju na svoje tijelo: održavajte kontakt očima, pružite čvrsti stisak ruke i sjednite uspravno.

Zaključak

Poslovi u Burger Kingu predstavljaju pristupačnu i vrijednu priliku za mnoge, pogotovo za one koji ulaze na tržište rada.

Ovi poslovi su idealni za stjecanje praktičnog iskustva i učenje bitnih vještina u službi korisnika i timskom radu, pružajući čvrstu osnovu za rast karijere.

Poslovi u Burger Kingu variraju od ulaznih pozicija, poput osoblja u kuhinji i blagajnika, do managerskih i nadzornih pozicija.

Disclaimer:

Jobs

Čitajte na drugom jeziku