Starbucks Job Openings: Află cum să aplici

Acest articol te va ghida pas cu pas în găsirea locurilor de muncă la Starbucks. Dacă îți dorești să te alături companiei, aici vei găsi informațiile essentiale pentru a începe.

De la utilizarea site-ului oficial la sfaturi pentru a-ți face aplicația mai atractivă, îți vom oferi un ghid detaliat pentru a te ajuta să faci primul pas către o carieră.

ADVERTISEMENT

De ce să lucrezi la Starbucks?

Lucrul la Starbucks oferă avantaje financiare și profesionale atractive. Cu salarii competitive și posibilitatea de a primi bacșișuri, poți crește venitul.

O slujbă la Starbucks oferă angajaților săi beneficii suplimentare precum asigurare de sănătate, planuri de economii pentru pensie și reduceri la produse.

Lucrul la Starbucks oferă un pachet financiar solid pentru venituri imediate și securitate pe termen lung, împreună cu o experiență valoroasă în serviciul clienți și operațiuni de vânzare cu amănuntul, benefice pentru orice carieră financiară.

ADVERTISEMENT

Unde este prezentă cea mai mare parte a Starbucks?

Există o prezență semnificativă la nivel global, dar este cel mai prezent în Statele Unite, țara sa de origine. Cu mii de magazine în întreaga țară, aici se găsește cel mai mare număr de localuri ale lanțului.

În plus față de SUA, Starbucks are o prezență puternică pe piețele internaționale precum China, Canada, Japonia și Regatul Unit.

În creștere, cu un număr tot mai mare de magazine și adaptând meniurile și serviciile lor preferințelor locale ale fiecărei regiuni, compania poate reprezenta o opțiune în diverse zone ale lumii.

ADVERTISEMENT

Navigarea pe pagina cariere a Starbucks

Pentru a naviga pe pagina cariere, urmează acești pași:

 1. Intră pe pagina și găsește opțiunea de înregistrare pentru a-ți crea profilul.
 2. Folosește chatbotul pentru a rezolva rapid nelămuririle.
 3. Folosește harta interactivă pentru a căuta poziții în diferite locații.
 4. Explorează secțiunile de cariere din Retail, Producție și Distribuție, Conducere în retail, Corporate, și una specială în Tehnologie.
 5. Verifică ‘Cultură și Valori’ pentru a înțelege mai bine compania.
 6. Nu uita să vizitezi ‘Despre Noi‘ pentru mai multe informații despre brand. De asemenea, verifică secțiunile ‘Cariere‘ pentru informații despre oportunități de angajare și educație, ‘Impact Social‘ pentru responsabilitate socială și inițiative de sustenabilitate, și ‘Parteneri de Afaceri‘ pentru cei care doresc să colaboreze, inclusiv furnizori și francize.

Pozitii în această companie de cafea pe care le poți găsi sunt:

 • Retail: Poziții în magazine, servicii pentru clienți și managementul vânzărilor. Aceste roluri sunt cruciale pentru interacțiunea directă cu clienții și asigurarea unei experiențe pozitive de cumpărături, necesitând adesea abilități puternice de comunicare interpersonală și rezolvare a problemelor.
 • Producție și Distribuție: Locuri de muncă în producție de produse, managementul lanțului de aprovizionare și logistică. Aceste poziții sunt esențiale pentru menținerea calității și eficienței produselor Starbucks, de la creare până la livrarea în magazine.
 • Conducerea în Retail: Roluri de supervizare și management în magazine, axate pe conducerea și dezvoltarea echipei. Aceste roluri implică planificarea strategică, formarea personalului și asigurarea că operațiunile magazinelor se aliniază cu standardele și obiectivele companiei.
 • Corporate: Locuri de muncă în birourile corporative, inclusiv marketing, finanțe, resurse umane și administrare. Aceste roluri susțin strategia mai largă a afacerii și operațiunile Starbucks, necesitând abilități specializate și o înțelegere profundă a obiectivelor companiei.
 • Tehnologie: Poziții legate de IT, dezvoltare software și digitalizare. Aceste roluri sunt concentrate pe inovarea și menținerea infrastructurii tehnologice Starbucks, cruciale pentru îmbunătățirea experienței clienților și eficiența operațională.

Cum să aplici pentru un loc de muncă la Starbucks

Pentru a aplica pentru un post, urmează acești pași:

 • Selectează ‘Aplică’: Pe pagina de vacanță care te interesează sau pe hartă, dă clic pe ‘Aplică’.
 • Conectează-te: Dacă ai deja un cont pe portalul de angajare, autentifică-te. Dacă nu, va trebui să-ți creezi un cont.
 • Completează formularul de aplicare: Încarcă-ți CV-ul, furnizează informațiile de contact, indică-ți disponibilitatea de a lucra în programul Starbucks, răspunde la întrebări generale despre experiențele și competențele tale și adaugă orice informație suplimentară pe care o consideri relevantă.
 • Așteaptă un răspuns: După ce ai aplicat pentru un loc de muncă la Starbucks, fii atent pentru orice comunicare referitoare la situația ta.

Alte opțiuni de căutare

În afara site-ului pentru a aplica pentru un loc de muncă la Starbucks, alte opțiuni includ:

 • Site-uri de angajare precum Indeed sau LinkedIn.
 • Târguri de locuri de muncă locale sau universitare.
 • Agenții de angajare sau recrutori.
 • Rețele profesionale de socializare.
 • Pagini de carieră ale altor lanțuri mari de cafenele sau restaurante.
 • Grupuri online sau forumuri legate de industria cafelei.
 • Contacte personale sau rețele de absolvenți.

Cum să fac aplicația mea mai atractivă?

Pentru a face ca aplicația ta pentru locurile de muncă la Starbucks să fie mai atractivă, personalizeaz-o în funcție de poziția pentru care aplici. Subliniază experiențele și abilitățile tale relevante care se potrivesc cu ceea ce compania caută.

Dacă ai experiență în domeniul serviciilor pentru clienți sau într-un mediu de vânzări cu amănuntul, asigură-te că o menționezi. Arată-ți cunoștințele despre cultura și valorile companiei; acest lucru demonstrează interesul tău.

În plus, o scrisoare de intenție bine redactată poate face o diferență mare, la fel și asigurarea că CV-ul tău este bine structurat și fără erori.

Cursuri și Training

Acest gigant al cafelei oferă diverse programe de training și dezvoltare, cum ar fi Starbucks Global Academy.

Această platformă oferă cursuri online deschise tuturor, acoperind teme de la abilități de leadership la sustenabilitate. Completarea lor poate crește valoarea ta ca și candidat.

În plus, angajații Starbucks au acces la programe de training specifice care îi ajută să avanseze în cariera lor în cadrul companiei.

Starbucks la Înaintarea Industriei

Tendințele actuale din industria cafelei includ o mai mare concentrare pe sustenabilitate, cererea de produse speciale și o preferință în creștere pentru opțiuni sănătoase și personalizabile.

Locurile de muncă de la Starbucks rămân la înaintare în aceste aspecte în mai multe moduri.

 • În ceea ce privește sustenabilitatea, compania este angajată în practici de achiziție etică și și-a propus obiective ambițioase pentru a-și reduce amprenta de carbon.
 • În ceea ce privește inovația produselor, Starbucks continuă să-și extindă meniul cu opțiuni de cafea speciale și alternative pentru diete specifice, cum ar fi băuturi vegane și opțiuni cu conținut scăzut de zahăr.
 • Din punct de vedere tehnologic, lanțul conduce cu aplicația sa mobilă avansată, care facilitează comanda și plățile, îmbunătățind astfel experiența clientului.
 • În plus, compania investește în renovarea magazinelor sale pentru a îmbunătăți experiența în magazin, creând spații mai primitorare și sustenabile.

Concluzie

Pentru a găsi joburi la Starbucks este nevoie de o strategie bine gândită. Ar trebui să-ți personalizezi CV-ul și scrisoarea de intenție pentru fiecare poziție, evidențiind abilitățile și experiențele relevante.

Folosește pagina de cariere eficient, cercetează compania și pregătește-te pentru interviuri. În plus, profită de Academia Globală Starbucks și alte training-uri pentru a te îmbunătăți.

Menține-te informat despre tendințele din industria cafelei și modul în care Starbucks se adaptează la acestea, ceea ce te poate ajuta să ieși în evidență la interviuri.

Disclaimer:

Jobs

Citeste în alta limba